Perjantai 8.6.

Finlayson Art Area

Finlayson Art Area esittelee suomalaisten ja ulkomaalaisten huipputaiteilijoiden teoksia. Ympäri Finlaysonin aluetta nähdään sisä- ja ulkotiloissa valokuvataidetta, videota, veistoksia, grafiikkaa, instalaatioita, keramiikkaa ja maalauksia tunnetuilta nimiltä ja tuntemattomammilta, tasokkailta tekijöiltä. Tapahtumaan kuuluu myös suosittu designkatumaalausalue. Mukana mm. Rosa Liksom, Elina Brotherus, Anssi Kasitonni, Jonna Kina ja Pekka Luukkola. FAA:n avajaisviikonloppu on osa Kukkaisviikkojen ohjelmaa. Tsekkaa myös Finlayson Art Arean nettisivut sekä Facebook-tapahtuma!

Finlayson, klo 11-18

Klubin after workit

Tule nauttimaan raikkaista juomista ja aurinkoisesta terassista keskustan sydämessä! Erityishintaisina kesäjuomina tarjolla mm.

APEROL SPRITZ 5,00 €
PASSOA ORANGE 5,00 €
KOFF III 0,4l 3,50 €
SANGRIAKANNU 15,00 €
Saatat bongata myös kukkaisaiheisia yllätyksiä!
Juomatarjoukset ovat voimassa ke-la klo 11–19.

Klubi, Tullikamarin aukio 2

Unapologetic Vol V: Kukkaisviikot

DJ Laurila soittaa häpeämättömän tanssittavaa musiikkia! Kaupungin vapautuneimmat juhlat järjestetään turvallisen tilan periaatteella ja jokainen on tervetullut omana itsenään. Luvassa myös drag-esityksiä ja pukukoodina:
Floral, greens & totally unapologetic. Liput 3 €. Katso lisää tapahtuman Facebook-sivulta..

Klubi, Tullikamarin aukio 2, klo 23-05

Kukkaisviikkojen Gourmetkortteli

Tamperelaiset ravintolahelmet viettävät kesäkuun ensimmäisen viikonlopun ulkona, kun Pantintalon sisäpiha muuttuu todelliseksi gourmetkortteliksi! Deli1909 -ravintolan sisäpihalla nautitaan hyvästä ruuasta, jalalle käyvästä musiikista ja virkistävistä juomista koko viikonlopun ajan. Mukana ovat mm. Deli1909, Tiiliholvi, Laterna, Kahvila Jenna ja Minna, Miss Ada Bistro & Cafe, Gastropub Tuulensuu ja Malabadi. Lisätietoja löydät tapahtuman Facebook-sivulta.

Pantintalon sisäpiha, klo 20-02

Lastenkulttuurikeskus Rulla

Rulla kukkii- työpajassa elämysaulan puut puhkeavat kukaan! Työpajassa askarrellaan värikkäitä kukkasia koristamaan Rullan kirjahyllypuita ja lauantaina 9.6. Rullassa istutetaan kesäkukkien siemeniä itse koristeltuihin kierrätysruukkuihin. Tästä pääset tutustumaan Rullan nettisivuihin!

Rulla on auki tapahtumaviikolla:
ti 9-14
ke 12-18
to-pe 9-14
la-su 10-16

Keskustori 4

Grand Hotel Tammer

Grand Hotel Tammerin Super Breakfast tarjoaa ravintoa kaikille aisteille! Aamiainen on tarjolla Tammerin upeassa salissa arkisin klo 6.30 – 10 ja viikonloppuisin klo 7.30 – 11. Keskiviikosta sunnuntaihin 6.-10.6 saat tunnussanalla ”sano se kukkasin” saat aamiaisen hintaan 15€/hlö (norm. 21€). Perjantaista sunnuntaihin 8.-10.6 ravintola Trattoriassa tarjotaan lasi kuplivaa ruokailun yhteydessä kaikille kukkaisviikon teemaan pukeutuneille. Tutustu ravintolaan täältä.

Satakunnankatu 13

Mixei

Tänä vuonna Kukkaisviikkoja ja Pirkanmaan Pridea juhlitaan samalla viikolla. Tämän kunniaksi Mixeissä on tarjolla erilaista ohjelmaa; keskiviikkona 6.6 karaokea ja musabingoa, torstaina 7.6 kukkaistanssit ja perjantaina 8.6 Burleski-show. Lisätietoja tapahtumista saat Mixein omilta nettisivuilta.

Itsenäisyydenkatu 7-9

Vakoilumuseo

Vakoilumuseo tarjoaa Kukkaisviikolla pääsylipun hintaan sisältyviä opastuksia. Opastukset ovat noin 45-60min pituisia ja niissä käydään läpi vakoilun monipuolista historiaa; esille nousevat salaperäiset laitteet ja mielenkiintoiset henkilötarinat. Opastukset sopivat hyvin myös lapsille. Lisätietoa saat Vakoilumuseon omilta nettisivuilta.

Opastusaikataulut:

6.6.2018 klo 14.00

7.6.2018 klo 14.00

8.6.2018 klo 14.00

9.6.2018 klo 12.00

10.6.2018 klo 14.00

Satakunnankatu 18

Store of Hope & Kukkaisviikon Seppele – Workshop

Kukkaisviikolla Store of Hopen Concept Room – putiikki auki perjantaina 8.6. klo 11:00 – 18:00, jolloin putiikki tulvii kukitettuna.

Kukkaisviikon huumassa voit osallistua Seppele – Workshoppiin, jota vetämään tulevat Gathr+Greenin lahjakkaat naiset. Workshopissa voit tehdä itsellesi upean kesäseppeleen upeasta kukkavalikoimasta.

Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Kyttälänkatu 1, 3.krs

Katso koko kukkaisviikon ohjelma täältä. Ohjelma- ja aikataulumuutokset ovat mahdollisia.